Sunday, December 21, 2008

~a.h.a.d~

salam....

hari ini hari ahad....banyak peristiwa yang berlaku..ada sedih..gembira..geram..ketawa..menangis..mcm2 la...tak tahu nak start dari mana..dalam hati nie tak menentu...

takpa la..cita yang gembira la yer..

hari ni besday my bestfrend...fazlin shazana...hehe...
ha, suka la tu org tulis nama dia dlm blog nie..hehehe

lin, hepi besday..smoga ko sentiasa bersikap baik
sory lambat wish..baru tahu hari nie 21hb..
teruk kan..huwaa~~~*lin sorry letak pic nie*

lin, tq sbb jadi kawan aku
sedehnyer bila kita dah takbleh bersama lagi mcm dulu
mcm2 kita slalu buat
rempit ngan our beloved skuter
makan-makan
jln-jln
lepaking
kutuk-kutuk
gelak-gelak
aduh..rindu saat itu...

lin,entry ni aku tulis dgn linangan air mata...
ko sgt faham isi hati aku
banyak benda yang aku belajar ngan ko
tq sgt2
hope friendship yang kita bina nie kekal smpai bila2
sayang ko sgt2...

~sgt love~



2 comments:

lynnshazana said...

huhu...=( isk..isk..nangis aku baca blog ko ni tau..^_^
terharu ar weh..dah la ko tulis ttg aku..mmg aku appreciated gler2 weh..
thankz alot cik aja..haha..aku suka panggil ko AJA kan..hehe..sory ar beb..aku suka ar nama AJA tu..mmg sweet ar..xpa..aku sorang ja yg panggil..kira special utk aku ja la..haha..(terpoyo plak ayat ni)..haha..

Aja..thankz a lot 4 ur wish..mula2, aku igt ko dah lupa..aku tunggu msg ko..xda plak..aku pn sj msg ko tbya no fid..kot2 la bila ko tgk nama aku, ko teringat papa..haha..xpe..aku pham..biasala..bz dok umah..*_^
hha..aku gurau2 ja..xpa la aja..aku pham..aku eppy dpt call ko aritu..mlm ni terdetik plak nak bukak blog ko..rupa2nya, ada cita ttg aku..wah..terharu2..huhu...

aku pn happy n bertuah gler dpat kwn dgn ko..walopn kita mula rapat start 3rd year, tp aku enjoy ar..espcially bila aku, ko,fana & didi kuar sesama..mmg enjoy sgt2..mcam2 kta tempuh sesama ka..ngutuk sesama, gosip sesama..makan sesama..amik gambar sesama..rempit sesama..shopping sesama..haha..xsbaq nak pakai bj belang2 yg kita beli 4 orang tu weh...haha..boleh empat2 org masuk dalam fitting room n tukar baju..haha..siap amik2 gambaq sexy lagi...haha..

aja..paling rindu kat scooter Passion kesayangan aku n ko tu..banyak kenangan kita bersama kan..
g umah mak angkat ko..g service scoot aku n ko..kite g kuar kuching sesama..berhujan n berpanas..dgn bwk laptop baru aku..hahaha..makan nsik ayam penyek..hhaha...lawak2...=D
aduh..macam2 nak cita weh..terbuat cam blog aku plak..haha..
ok..aku hrp frenship kita akan kekal slamnya...thankz aja..ko btul2 ada sewaktu aku memerlukan..esp time aku clash n time aku ada 'Conflik' dulu.huhu..thankz alot weh..=)

lynnshazana said...

aja..malu nya gambar aku tu..haha..dahla x cun..haha..nape x letak gambar kita kat bako ke..time dinner ke..cun skit..haha...poyo plak aku ni..haha..xpa..aku gurau2 ja k...itz so k..aku ok je..semua gambar ada kenangan nya kan..rindu nye kat ko..haha..
k..jumpa kat Kl nanti beb..=)