Monday, February 2, 2009

~mcm-mcm~

hye... (^_^)

hahahaha..lebih kurang berminggu-minggu tak hapdate..melampau kan...sebanrnya bukan apa..bz la..bnyak benda yang kene buat..ala..eja bukan keje..skang practical..so lain sikit..banyak benda la nak kene siapkan..sesi indv, sesi kelompok, program n bimbingan..sema nak kene siap b4 10 mei 2009. kadang-kadang rasa cam nak give up pun ader bila pk pasal intern nie..yela..klien dtg dengan banyak sangat masalah...so, kekadang terbawa sampai balik umah..huhuh..tu yang jadi sangat letih tuh..kes pun bukan kes biasa..nie kes luar biasa..so, kene pepandai la sendiri..waaa~~`


kalu balik umah..takleh nak wat keje..anak ramai..tiga orang..sema nak perhatian daripada angah tersayang..actually tu therapy...gelak-gelak n sakat2 budak nie memang best gila..tak ingat dah pasal keje yang menimbum..bila anak tdo..mak besor dia nie pun sama la nak tdo..

cuba bayangkan...idup eja..bangun bagi kul 6.30am, gi keje...balik keje kul 6, tdo kul 9.30pm..ha..mana ada masa nak hapdate n mengadap laptop nie..mmg kadang2 pk taknak dah ader blog..tapi bila baca blog org..gatal plak nak ader blog..mengarut tuh..huhuhu..

eja rasa entry nie cam tak best sgt..sorry la kalu terasa sedemikian..act, dlm otak nie pk..esok ada dua sesi, pagi petang, jurnal tak habis tulis, report sesi tak buat lagi, buku log tak penuh lagi,proposal program terbengkalai...aduh..banyak nyer keje..........!!!!

penat la beb..org yang intern kaunseling jer yang tahu betapa bz nyer kami nie..kdg2 tak sempat nak bermsg dengan kekasih hati..sian dia..tapi dia pun bz jugak...ngehh.ngehh..
eja tak penah rasa penat mcm gini...tahla..sebenarnya susah tau jadi kaunselor nie...kiter dengar msalah org..pstu kene generate idea tuk bantu dia...jaga hati dia..tapi satu la nak bagi tahu...kalu kita ikhlas nak bantu org..insya ALLah, Allah akan bukakan jalan tuk kita.

sorry la kalu blog eja nie tak hapdate hari-hari..harap sema paham situasi yang eja hadapi skang nie..sangat tertekan..termenangis seorang diri, tertumbuh jerawat yang banyak..dah ter..ter..ter.. ter..ter apa tah...pikir la..hehehe!

ok la..dah kene stop..dah dapat semangat tuk buat report sesi yang menimbun nak kene taip...

Waaaaa~~~~~~

* maisara unaizah..aku dah hapdate..gua rindu kamu yang kurus itu

* moha firdaus mohamad ali : tolong, tolong, tolong, cik eja tak dapat nak berhenti perasaan sayang nie...saya sangat sayang dekat awak..sangat rindu..sangat cinta..aduh, kamu selalu buat aku rasa rindu dekat kamu...

~sgtlove~

7 comments:

Belle said...

aku pun rindu bangat sama kamu yang sedang2 tuuuu...
bthe way Cik Eja....eeee.... ni yang nak majok n ie... I cuma ader satu 'H' jer lahhhhh..huhuhu

Dina said...

Hooo kaunselor yea Eja?
Sure pening nak handle problem orang lagi, tuh tak masuk problem sendirik.

+_____+


Tenangkan fikiran buat mende yang Eja suke untuk divert your attention from the workload ok?

Tapi.. kagum ah tido kol 9.30pm.. awal tuh!
Hehe!

.t e n t a n g.n a n i e . said...

hehe eja!nani pahammm...dulu nani pon cmtu gak.fes tym prektical..blik umah jer abes isyak tros lebuh!!haha rasa cam penat berpuase 2hari!haha.maklumlah berjemor kt site tetiap hari.but nowday da kjer ,suda terbiasa tdo kul 2-3 pg tu slalOo da..sebati dah.hihi

cik eja winduu kt cik abg yer..shiannyer.phm2..sabar yer.msti cik abg pon windu kt cik eja sgt2..hehe

mademoiselle azieshakespeare said...

eja, aku kna amek report utk sesi kaunseling utk subjek elektif aku...
aku jumpe ko bole? membe lame, kite men cat tali lat je lar
eheheheh ;p

cik afeera said...

oit eja~!!
aku pon bizi gak~!!
bangun pagi kul 5...balik keje kul 5ptg....
mlm tdo kul 10mlm...kdg2 kul 8 aku da pengsan~!!

sangat penat melayan kerenah student~!!huhuhu...

pape pon segala ape y kite buat,haruslah ader keIKHLASannyer....baru lar ader BARAKAH...hehehe....

SiQaH said...

pasal tag tue xpela fiza.
if ko x wat pun xpe..
just aku bg ko je..hehe

mademoiselle azieshakespeare said...

eheee saje je aku usik2 ;p
xde ape pown ekceli